← Nieuws

Willmark kiest voor Papendal als flexibele werk- en ontmoetingsplek

26 juni 2022

Marketingstartup Willmark heeft voor Papendal gekozen als werk- en ontmoetingsplek. Het prachtig gelegen Olympische sportterrein in Arnhem ligt aan de rand van de Veluwe en brengt topsport en het bedrijfsleven bij elkaar. Op Papendal wil de dataspecialist haar opdrachtgevers inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland en de vaste thuisbasis van de sportorganisatie NOC*NSF en verschillende sportbonden. Op het bosrijke terrein bereiden de beste Nederlandse atleten zich voor op grote sportieve prestaties, met als hoofddoel: de Olympische Spelen. Naast sportfaciliteiten bevinden zich op Papendal ook kantoren en een congrescentrum.

Inspiratie voor betere inzichten

Meer dan 400 atleten zorgen voor een inspirerende dynamiek op het terrein. Daarnaast zijn de moderne faciliteiten voor bedrijven een reden voor de startup om klanten te ontvangen op Papendal. “De huidige generatie marketeers staat voor veel uitdagingen bij het toepassen van big data en machine learning. Iedereen weet dat data geweldig is maar het kan ook overweldigend zijn. Papendal bruist van de energie en inspireert mensen om het beste uit zichzelf te halen. Zo wordt big data toegankelijk en voor iedereen extra leuk om mee te werken”, aldus Derrik Willemsen, oprichter van Willmark.

Willmark wil marketeers inspireren om het beste uit zichzelf te halen bij het toepassen van data bij het optimaliseren van de klantreis, online adverteren en conversie optimalisatie. Derrik Willemsen: “Veel opdrachtgevers werken nu grotendeels vanuit huis. Om tot de beste ideeën te komen, blijft persoonlijk contact belangrijk. Waar kan dit beter dan in de Veluwse bossen, op een hightech locatie in het midden van Nederland? Papendal is een unieke locatie waar iedereen gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen.”

Goede bereikbaarheid

Papendal is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met de auto. Het terrein ligt vlak bij de A12 en A50, waardoor de bereikbaarheid uit de richting Utrecht, Apeldoorn en Eindhoven uitstekend is. Het terrein is 160 hectare groot. Het congrescentrum is gesitueerd aan de Papendallaan 3 in Arnhem.

Over de auteur

Redactie | Digital Analist

Meer nieuws