Organic Search

De zichtbaarheid van je site in organic search maximaliseren

Zoekmachines bieden veel mogelijkheden om je merk te laten groeien. Het bereiken van topposities is een uitdaging, omdat honderden variabelen van invloed zijn. Doorbreek barrières door gebruik te maken van een scala analyseoplossingen, op machine learning gebaseerde aanbevelingen en professionele begeleiding voor websiteontwikkelaars en makers van content.

Een schat aan inzichten en aanbevelingen voor organic search

Zichtbaarheid in de niet betaalde zoekresultaten helpt je rendement verbeteren. Er komt immers geen mediabudget bij kijken, terwijl het veel potentiële klanten kan opleveren. Om hoge posities in organic search te bereiken, moet je de relevantie van je website verbeteren. Dit kan door honderden variabelen te optimaliseren. Willmark neemt je hierbij aan de hand.

Oplossingen

SEO Oplossingen

Analyseoplossingen om te groeien in organic search

Zoekwoordonderzoek

Ontdek zoektermen om te targeten, krijg inzicht in zoekvolumes per zoekterm en krijg inzicht in onbenutte kansen in je nichemarkt.

Content optimalisatie

Ontvang aanbevelingen voor het optimaliseren van bestaande content, waaronder teksten, titels en afbeeldingen.

Concurrentie analyse

Krijg inzicht in de strategie, sterke en zwakke punten van je concurrenten en ontdek de best presterende zoekwoorden in je nichemarkt.

SEO Strategie

Bepalen van focuszoektermen voor een bepaalde periode. Zet content makers en het technische team aan het werk binnen een bepaald kader.

Backlinkprofiel

Gedetailleerde controle van de kwaliteit van je backlinkprofiel. Krijg een overzicht met mogelijkheden om je backlinkprofiel te versterken.

Tracking & Rapportage

Ontvang automatische rapporten waarin de posities worden weergegeven op focuszoektermen en krijg periodiek vele adviezen.

Aanpak

Een aanpak gericht op het bereiken van solide resultaten met SEO

De complexiteit van organic search vraagt om maatwerk. Voordat we je de eerste waardevolle inzichten geven, willen we graag weten wat je wilt bereiken in zoekmachines. Hierna volgt een quick scan, waarbij het potentieel in je markt wordt ontgrendeld. We laten je weten wat er voor nodig is om je doelen te bereiken. Als je overtuigd bent, werken we een actieplan uit met een kalender en wekelijkse werkzaamheden.

Van start gaan

Een langdurige relatie begint met een prettige kennismaking. Tijdens de kick-off horen we graag wat je wilt bereiken met organisch zoeken en wat je belangrijke concurrenten zijn.

Quickscan
We gaan verder met een quick scan van de huidige situatie in jouw zoekmarkt. Hierin komen veel inzichten aan het licht. We berekenen het potentieel en laten zien welke strategie het meest kansrijk is.
Focuszoektermen
Vaak volgt een strategie die zich richt op het maximaliseren van de zichtbaarheid op verschillende focuszoektermen. We spreken af om welke zoektermen het voor jou betreft.
Tracking
De focuszoektermen worden ingesteld in speciale trackingsoftware en vormen de kern van rapportages en alles wat handmatige en automatische analyse vereist.
Optimaliseren
Maandelijks wordt in overleg bepaald welke werkzaamheden door wie worden uitgevoerd. We bieden briefings voor makers van content en website ontwikkelaars.
Evaluatie en rapportage
Een zeer uitgebreide rapportage biedt wekelijks of maandelijks relevante inzichten. Tijdens maandevaluaties bespreken we de resultaten en kijken we vooruit naar het vervolg.

Van start gaan

Begin vandaag en kom op voorsprong

Voordat we de diepte induiken, willen we graag weten wat jouw merkambities met organic search zijn. Hierna verzamelen we de eerste inzichten over je nichemarkt en de beste kansen voor je merk. Het operationeel plan maakt vervolgens duidelijk hoe de SEO-strategie vorm krijgt. Hierna kan het team van tekstschrijvers, marketeers en developers starten.