Digitale Strategie

Navigeer je weg door digitale ruimtes met data en inzicht

In het tijdperk van digitale media is het essentieel om je merk te laten floreren. Het behouden van relevantie, het bereiken van je doelgroep op cruciale momenten, en het perfectioneren van de customer journey vereisen een doordachte aanpak. Dit kan worden bereikt door middel van data en inzicht. Willmark staat klaar als ervaren partner om je hierbij te begeleiden.

Werkgebieden

Je digitale roadmap

Opbouw van je digitale roadmap met Willmark

Marktanalyse

Ontdek hoe je merk presteert ten opzichte van concurrenten. Kom meer te weten over trends, doelgroepen en hun behoeften.

Kanalenmix

Het resultaat voorspellen dat je kunt behalen met digitale media. Ontdek welke investering nodig is om dit resultaat te behalen.

Doelgroepanalyse

Ontdek hoe je het onderscheidend vermogen van je bedrijf kunt verbeteren door de strategie van je concurrenten te doorgronden.

Operationeel plan

Uitwerking van de nieuwe digitale strategie. We brengen in kaart wat er de komende tijd moet gebeuren en wie dat gaat doen.

Website audit

Inventarisatie van de sterke en zwakke punten in de huidige digitale strategie. Ontdek wat er nodig is om kansen te grijpen.

Exploitatie & Roadmap

De digitale strategie wordt afgesloten met een uitwerking van kosten, verwachte resultaten en een roadmap per maand.

Stappenplan

Jouw Digitale Strategie. Zo gaan we het doen

Jouw digitale strategie beschrijft waar je bedrijf of merk over één tot drie jaar zou moeten staan, in de snel veranderende wereld. Het moet een overtuigend plan zijn waar alle betrokkenen op kunnen terugvallen. Zo laten we iedereen in dezelfde richting bewegen. We komen daarom met een gedegen en onderbouwd plan, dat inspireert en waarin de cijfers spreken.

Van start gaan

Tijdens een kennismaking horen we graag wat de achtergronden en ambities van je merk zijn en wat jij graag wilt bereiken met digitale media.

Het onderzoek

Een koers uitstippelen begint met een diepe duik. Want wie zoekt naar parels, zal diep moeten duiken. Tijdens het onderzoek wordt een enorme hoeveelheid relevante inzichten opgedaan.

Tussentijdse evaluatie

Tijdens het onderzoek wordt een richting getrokken waarin jouw merk zich kan ontwikkelen. De bevindingen stemmen we tussentijds met je af, zodat we op de goede weg blijven.

Prognose van resultaten

Het digitale plan wordt uitgebreid met een prognose van het potentieel in je markt en de resultaten die je binnen een bepaalde termijn kunt verwachten.

Plan van aanpak

Het actieplan beschrijft de digitale strategie voor een periode van één tot drie jaar. Het laat zien welke investeringen nodig zijn en wat daarbij komt kijken.

Aan de slag

Het is tijd om het actieplan uit te voeren. We helpen je op weg, kunnen bepaalde activiteiten overnemen en zullen indien nodig het plan regelmatig aanpassen aan de actualiteit.

Oplossingen

Bekende merken die op Willmark vertrouwen

Van start gaan

Start vandaag en neem een voorsprong

Voordat we de diepte induiken, zijn we benieuwd naar jouw merkambities en en je doelstellingen. Hierna kan het onderzoek starten en beginnen de eerste contouren van de digitale strategie en het plan van aanpak al snel te ontstaan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw merk? Laat je gegevens achter en de eerste stap is gezet.