Derrik Willemsen

Mijn leven is marketing

Op 1 juli 2021 is Willmark van start gegaan. Deze startup is gespecialiseerd in digitale marketing intelligentie. Wat dat betekent? De beste strategische keuzes maken in digitale media, door de kracht van data-analyse en conversie optimalisatie in te zetten. De formule van Willmark komt niet uit de lucht vallen, want ik breng meer dan 20 jaar marketingervaring mee, waarvan een belangrijk deel als webanalist en specialist conversie optimalisatie voor merken zoals Volkswagen, Continental en Centraal Beheer.

Ik ondersteun merken met data-analyse en conversie optimalisatie

Digitale marketing maakt al zeker 15 jaar deel uit van mijn leven. Vanaf 2011 ben ik me gaan specialiseren als webanalist en specialist conversie optimalisatie. Mijn expertise is het meetbaar maken, analyseren én verbeteren van de klantreis. Dat doe ik met data-analyse en machine learning. Voor mijn werk gebruik ik verschillende tools, zoals Google Analytics, Google Datastudio, Semrush, Google Optimize, Tableau, VWO, Hotjar en GetFeedback. Daarnaast heb ik ervaring met Tableau. PowerBI en ComScore DAx. Ik ben Certificering voor Google Analytics voor Google Analytics en vijfvoudig gecertificeerd voor Google Ads.

Zij gingen je voor

Merken waarvoor ik heb gewerkt

Audi Nederland
Leusden

Centraal Beheer
Apeldoorn

Pegasus Bikes
Köln

Jerry van Diest
Oosterbeek

BMV Makelaars
Arnhem

Brabants Dagblad
’s Hertogenbosch

KLM Royal Dutch Airlines 
Amstelveen

Volkswagen Nederland 
Leusden

a.s.r. verzekeringen
Utrecht

De Stentor
Apeldoorn

Škoda Auto

Škoda Auto
Leusden

De Gelderlander
Nijmegen

Continental Banden
Barneveld

Open makelaars
Arnhem

Harvey Nash
Maarssen

De Ondernemer
Hoofddorp

Maxfit
Elst Gld

Porsche Nederland
Leusden

Kennis maken

Neem contact op en kom op voorsprong

Ben je op zoek naar een expert die jouw analyse- en conversievraagstukken oplost en gedreven is om je digitale strategie te ondersteunen met geweldige inzichten en menselijke slimheid? Laat je gegevens achter en de eerste stap is gezet.